PMU-line

PMU-line hun missie is het verbeteren van de kwaliteit van permanente make-up

Naar hun mening worden er veel te veel dubieuze resultaten behaald binnen permanente make-up, en daar willen we iets aan doen. Daarom bieden zij zowel basisopleidingen als speciale cursussen in alle takken van permanente make-up, evenals apparatuur en accessoires om permanente make-upbehandelingen van de allerhoogste kwaliteit uit te voeren. Zij zijn de oprichters en wereldwijde distributeur van PMU-line producten ontwikkeld en geproduceerd in Europa. In onze webshop vindt u een collectie van alle apparatuur, producten en accessoires die u als professionele permanent visagist nodig heeft om uw behandelingen in absoluut de beste kwaliteit uit te voeren.

Aleksandra Kjaersfeldt

Aleksandra Kjaersfeldt is de oprichtster van PMU-line. Ze is internationaal trainer en master permanent visagiste. In de afgelopen 10 jaar heeft Aleksandra samengewerkt met verschillende kwaliteitsmerken voor permanente make-up en uitgebreide ervaring opgedaan op het gebied van pigmentkwaliteit (consistentie, chemische inhoud, kleurverandering, duurzaamheid, allergievriendelijkheid en steriliteit), evenals kennis en ervaring met apparatuur, veiligheid en genezingsprocessen door naalden van verschillende fabrikanten. Op basis van haar kennis en ervaring neemt Aleksandra alleen genoegen met producten van de allerhoogste kwaliteit - zowel wat betreft wat ze zelf in de kliniek gebruikt als wat ze aan andere therapeuten verkoopt. Daarom zijn alle producten die bij PMU-line en in de hele Dermatech Group worden verkocht, onderworpen aan strikte criteria.

Producten van de hoogste kwaliteit en veiligheid

Een kernwaarde van PMU-line is dat permanente make-up behandelingen er zo natuurlijk mogelijk uit moeten zien. Juist dit stelt hoge eisen aan bijvoorbeeld de stabiliteit van kleur in de behandeling waar veel huidige merken op de Deense, Nederlandse en Belgische markt achterblijven. Evenzo vereist het een snelle en gemakkelijke genezing (waar velen van dromen). Een natuurlijk resultaat is iets dat blije klanten oplevert, en dát kan werkelijkheid worden met de permanente make-up van PMU-line. 

Met de apparatuur en pigmenten van PMU-line kunnen zowel gevestigde als volledig nieuw opgeleide permanente make-upartiesten het volgende creëren:

  • absolute veiligheid en topkwaliteit voor haar klanten
  • een veilige toekomst voor hun bedrijf door te voldoen aan de wettelijke vereisten van de EU, die deel zullen uitmaken van het aanstaande programma voor permanente make-up.

Onze producten zijn allemaal EU-gecertificeerd en goedgekeurd door de Deense gezondheids- en geneesmiddelenautoriteit. Ze hadden zelfs een adviserende functie bij de ontwikkeling door de Deense gezondheids- en geneesmiddelenautoriteit van de Deense gezondheidsregels binnen permanente make-up - juist omdat deze kennis van de behandelmethoden en producten zo uitgebreid is. 

U kunt dan ook kwaliteit en veiligheid verwachten wanneer u uw producten en uw opleiding bij PMU-line koopt. Mocht je verder advies nodig hebben bij de aanschaf van producten, dan ben je ook gegarandeerd van het beste advies op het gebied van permanente make-up apparatuur en accessoires. U kunt machines kopen voor permanente make-up en kleurpigmentatie, diverse starterkits voor onze opleidingen en cursussen, naalden, pigmenten, wimpers en diverse andere accessoires. De huidproducten zijn hypoallergeen en behoren tot de beste op de markt.

Werk je met permanente make-up, of heb je plannen om in de toekomst te starten in de branche, dan raden we je aan om alleen machines en producten te kopen die grondig zijn getest en goedgekeurd door de autoriteiten. De prijs van de goedgekeurde producten is vaak hoger dan de niet-goedgekeurde producten, maar dit komt door het verschil in kwaliteit. Doe geen concessies aan de kwaliteit, want dit zal resulteren in slechte resultaten voor uw klanten, en dus ook voor uw algehele werk. U loopt het risico dat uw klanten blessures of allergieën krijgen. Kies in plaats daarvan voor goede producten en machines die zijn ontwikkeld door gerenommeerde fabrikanten en voldoen aan alle wettelijke eisen en aanbevelingen.